Conference League

Κετσετζόγλου: «Πολύ άσχημος ο αποκλεισμός - Σημαντική η διαχείριση από Αλμέιδα και Ηλιόπουλο»

Πώς σχολίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τον οδυνηρό ευρωπαϊκό αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Νόα.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου απέδωσε στο κακό πρώτο παιχνίδι τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη Νόα και τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη μέρα πώς θα διαχειριστούν αυτήν τη μεγάλη αποτυχία ο Ματίας Αλμέιδα και ο Μάριος Ηλιόπουλος.

«Το θέμα δεν είναι το οικονομικό, η ΑΕΚ δεν έχει τέτοιο ζήτημα, όμως είναι μια πολύ βαριά ''ήττα'' αυτή. Ένας πολύ άσχημος αποκλεισμός. Η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική, υπάρχει υπερπληθώρα παικτών στο ρόστερ και είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση αν δεν υπάρχει Ευρώπη. Είναι μεγάλο το πλήγμα και για τον κ. Ηλιόπουλο, που έκανε μια μεγάλη επένδυση με ακριβές μεταγραφές. Πρέπει τώρα να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις σαν διοίκηση για να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει σε ήρεμα νερά.

Είναι η πιο δύσκολη στιγμή από τότε που ανέλαβε ο Αλμέιδα, η χρονιά άρχισε πάρα πολύ άσχημα και πρέπει να δούμε πώς θα διαχειριστούν την κρίση ο προπονητής και ο πρόεδρος. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Για μένα χρειάζεται τουλάχιστον δύο προσθήκες, έναν φορ και έναν αριστερό μπακ, παρότι δεν νομίζω ότι φταίει αυτό για τον αποκλεισμό. Ο πρωταθλητισμός είναι αμείλικτος και η ΑΕΚ πρέπει να σταθεί στα πόδια της
», τόνισε.

«Η Νόα ήταν μια ομάδα με αγωνιστική πειθαρχία αμυντικά, όλη η ιστορία ήταν το πρώτο παιχνίδι, όπου χωρίς ευκαιρίες η ΑΕΚ έφαγε τρία γκολ. Το τρίτο γκολ στην Αρμενία έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα, υπήρχε μεγάλο άγχος στη ρεβάνς όσο περνούσε η ώρα. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν ήταν killer. Η ευκαιρία του Τσούμπερ ήταν τεράστια, αν είχε σκοράρει τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ακόμη και στο 70'-75' να έμπαινε ένα γκολ, πιστεύω πως το ματς θα πήγαινε τουλάχιστον στην παράταση. Δυστυχώς δεν έγινε», κατέληξε.

Ακούστε το σχόλιό του:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x